Meestgestelde vragen

Hieronder een lijstje met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Geen probleem, stuur ons gewoon een mailtje!  

Wat kan het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie doen voor mij en mijn familie? 

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie richt zich op kinderen met psychische problemen, hun ouders en hun directe omgeving. Door middel van uitgebreide informatie en de verhalen en ervaringen van andere kinderen willen wij kinderen helpen om hun problemen beter te begrijpen.


Waar kan ik terecht met vragen over problemen en hulpverlening?
Voor vragen over problemen kun je allereerst terecht op onze site. Kijk bijvoorbeeld eens bij Heb ik dat?! Hier wordt per probleem informatie gegeven.

Het Kenniscentrum behandelt kinderen niet zelf maar heeft wel een groot netwerk van experts (dokters, psychologen, psychiaters) die iets voor je kunnen doen. Je kunt ons daarom altijd mailen als je hulp nodig hebt.

Voor wie zet het Kenniscentrum zich in?
Het Kenniscentrum richt zich niet alleen op jongeren. Ook ouders, dokters, psychologen en experts kunnen bij ons terecht voor informatie. Voor hen heeft het Kenniscentrum een andere website.

Waarover heeft het Kenniscentrum informatie?
Het Kenniscentrum richt zich op dit moment op 16 verschillende psychische problemen. Van ADHD tot Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Kijk hier voor alle problemen die bij ons aan bod komen.

Kunnen mijn ouders ook terecht op deze site?
Ouders zijn uiteraard ook welkom op deze site. Ook zij kunnen veel hebben aan de informatie die hier te vinden is. Daarnaast hebben we nog een site die speciaal voor ouders is.

Waar kan ik terecht met een klacht?
Als je een klacht hebt, kun je bellen met: 030 - 227 0415.
Of mailen met het Kenniscentrum voor kinder en jeugdpsychiatrie: info@kenniscentrum-kjp.nl.

Deel deze pagina via: