Home   ›   Disclaimer

Disclaimer

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie heeft deze website met veel zorg gemaakt, en spant zich in om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat sommige informatie niet juist of niet volledig is. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site. Als je informatie mist, kun je contact opnemen via info@kenniscentrum-kjp.nl.

Inzet van experts

Het Kenniscentrum werkt samen met experts uit het werkveld om actuele, wetenschappelijke kennis te verzamelen. Het Kenniscentrum heeft hen gevraagd een verklaring op te stellen met daarin hun relevante andere functies en belangen, naast hun activiteiten voor het Kenniscentrum. Deze verklaringen kun je opvragen via info@kenniscentrum-kjp.nl.

Foto’s en andere afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen op de website zijn vooral ter illustratie. De mensen op de foto hebben meestal geen relatie met de inhoud.

Links

Deze website heeft links naar andere websites. Het Kenniscentrum heeft over die sites geen controle en is dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Diversiteit en inclusie

Het Kenniscentrum spant zich in om de website voor iedereen toegankelijk en herkenbaar te maken. Bij het schrijven van teksten en gebruik van beelden let het Kenniscentrum op inclusiviteit. Om de teksten leesbaar te houden, zie je niet alle woorden waarmee mensen zich kunnen identificeren. Waar je ‘hij’ leest, kun je ook ‘zij’ of ‘hen’ lezen, of iets anders wat in jouw situatie past. Waar je ‘ouder’ leest, kun je dit door ‘verzorger’ vervangen.

Direct hulp nodig?